„Zdob şi Zdub” şi Fraţii Advahov şi-au afişat în premieră ţinutele de scenă pentru Eurovision 2022

Reprezentanţii Republicii Moldova la ediţia din acest an a concursului Eurovision, Formaţia „Zdob şi Zdub” şi Fraţii Advahov au ajuns la Torino şi deja au participat la prima repetiţie pe scena PalaOlimpico, unde au interpretat piesa „Trenuleţul”. Artiştii au reuşit să-şi surprindă admiratorii. De această dată prin costumele pe care le-au afişat în premieră şi vor reprezenta ţara la prestigiosul concurs internaţional. Acestea conţin elementele stilizate inspirate din folclor.

„Ziua 1. În exclusivitate, doar la Eurovision!!! Outfit-ul Moldovei pe scena Eurovision Song Contest! Folclor&Rock’n’Roll. Elementele ornamentale stilizate din minunatele covoare moldoveneşti. Multe culori! Grafic, dinamic cu „Trenuleţul” pe şine! Culorile ţării noastre şi „Pomul Vieţii” înfloreşte pe fundalul scenei Eurovision Song Contest!”, au scris ei pe o reţea de socializare.

Cea de-a 66-a ediţie a Concursului Eurosivion va avea loc la Torino, Italia, în perioada 10-14 mai. La competiţie vor participa 40 de ţări. Formaţia „Zdob şi Zdub” şi Fraţii Advahov vor urca pe scenă în prima semifinală, iar dacă se vor califica, vor concura în marea finală. Este a treia oară când Formaţia „Zdob şi Zdub” reprezintă Republica Moldova la Eurovision.

Cel mai bun rezultat obţinut de Moldova la acest concurs a fost locul 3, în anul 2017, de către trupa SunStroke Project cu melodia „Hey, Mamma!”.

Organizatorul ediţiei naţionale Eurovision este Compania Teleradio-Moldova. Serviciul public de radiodifuziune şi televiziune va transmite în direct competiţia de la Torino, Italia.

sursa

Previous Post

După atacul cu rachete, traficul de peste podul din Zatoka a fost reluat

Next Post

Sindicaliștii din Republica Moldova cer majorarea salariului minim până la 50-60%

Related Posts
Total
6
Share