Accident tragic la Vulcănești. Două persoane ajunse în comă, încercînd să fugă de poliție

Un cuplu din Vulcănești,UTA Găgăuzia ajunși la spital în stare gravă după ce au fost urmăriți de mai multe echipaje de patrulare. Victimile se aflau într-o mașină de model Mercedes cînd poliția a dat semnalul pentru ca aceștia să se oprească. Astfel șoferul în vîrstă de 29 ani și respectiv prietena acestuia de 23 de ani au încercat să fugă.

În încercarea de a scăpa de oamenii legii la scurt timp șoferul Mercedesului a pierdut controlul volanului și s-a lovit violent de un camion de model DAF la volanul căruia se afla un bărbat de 53 de ani.

Ofiţerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu, a declarat pentru CrimeMoldova că astăzi, 7 mai, tânăra a fost transportată cu un elicopter SMURD la Spitalul de Urgență din Chișinău, deoarece starea sa s-a agravat. Aceasta se află în comă, cu respirație artificială.

Astfel după impact ambii sunt la spital în stare gravă, aflîndu-se în comă. Pe de altă parte șoferul autocamionului s-a ales cu o comoție cerebrală.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

Load More Related Articles
Load More In Social

Citește și

Câteva străzi din Chișinău vor rămâne mâine fără apă. Iată CARE sunt acestea!

Furnizorul de apă anunță deconectări pe mai multe străzi din capitală. Sistările au loc în…