Extern Politică

Video: Vladimir Zelenski îl chemă la o dezbatere pe Stadionul Olimplic de la Kiev pe Poroșenko. Reacția actualului președinte

/Video/ Vladimir Zelenski îl chemă la o dezbatere pe Stadionul Olimplic de la Kiev pe Poroșenko. Reacția actualului președinte.

Candidatul la funcția de președinte al Ucrainei, Vladimir Zelesnki îl cheamă la dezbateri pe actualul președinte Petro Poroșenko. Zelesnki a postat un clip video pe o rețea socială, unde i se adresează lui Poroșenko și spune că îl invită la dezbateri pe Stadionul Olimpic de la Kiev.

Mă adresez către Petro Poroșenko. Mă chemați la dezbateri. Eu accept provocarea conștient. Vă chem aici, la Stadionul Olimpic de la Kiev. Dezbaterile vor fi în fața tuturor ucrainenilor. Toate canalele au dreptul să transmită dezbaterile noastre. Toți jurnaliștii au dreptul să asiste la aceste dezbateri”, a spus Vladimir Zelesnki

Володимир Зеленський іде на дебати!

Володимир Зеленський іде на дебати!

Опубликовано Студия "Квартал 95" Среда, 3 апреля 2019 г.

Ulterior, Petro Poroșenko i-a răspuns contracandidatului său printr-un clip video, postat pe pagina sa de Facebook. Acesta a menționat că este de acord cu propunerea acestuia.

Vladimir Aleksandrovici, eu mă bucur că dumnevoastră ați primit propunerea mea la dezbateri, chiar dacă sunteți sigur. Dezbaterile nu este un show. Dezbaterile sunt discuții serioase despre strategia de dezvoltare a Ucrainei. Dacă e stadion, atunci stadion să fie. Te aștept Vladimir Aleksandrovici”, a spus Poroșenko într-un clip video postat pe pagina sa de Facebook

Cтадіон, так стадіон

Правила дебатів прописані в законі про вибори Президента, почитайте будь ласка. Вони можуть відбуватися на базі Суспільного телебачення з трансляцією по всіх телеканалах для десятків мільйонів людей. Такі вже усталені правила. Але стадіон, так стадіон. Я чекаю на Вас, Володимире Олександровичу.

Опубликовано Петро Порошенко Среда, 3 апреля 2019 г.

În acest context, administrația stadionului a venit și ei cu o reacție. Într-un comunicat aceștia specifică faptul că nimeni dintre candidați nu au convenit cu conducerea stadionului pentru organizarea dezbaterilor. Astfel, stadionul este unul apolitic și nu participă la desfășurarea campaniei electorale.

„Oferta unuia dintre candidații pentru a organiza dezbateri pe stadionul „Olimpic” din Kiev – este propria inițiativă. Nimeni nu a convenit cu conducerea pentru a organiza vreun eveniment pe stadion. Stadionul este unul apolitic și nu participă la desfășurarea campaniei electorale a nici unuia dintre candidații pentru funcția de președinte al Ucrainei”, se arată în postarea publicată de conducere.

A doua rundă a alegerilor președintelui din Ucraina v-a avea loc la data de 21 aprilie, între cei doi concurenți: Vladimir Zelensky și Petro Poroșenko, care au acumulat cele mai multe voturi.

Articole asemănătoare

ULTIMA ORĂ: Ștefan Gațcan a renunțat la mandatul de deputat!

Anna Casian-Musteață

FOTO: Ce „inscripții” au apărut pe ușa biroului lui Ștefan Gațcan din Parlament

Redacția Regional

VIDEO: Primele declarații ale lui Ștefan Gațcan după plecarea din PSRM

Redacția Regional
Se încarcă....