Vino să vezi o adevărată nuntă tradițională la PICNICUL ANULUI 2019

Mai țineți minte cum se făceau nunțile în cort? Vino să vezi o nuntă ca pe vremuri la Picnicul Anului 2019.

Pe 9 și 10 noiembrie 2019, la Complexul etno-cultural VATRA, va avea loc un eveniment cu specific socio-cultural, cu genericul „Picnicul Anului 2019”. Scopul acestuia este de a promova tezaurul și patrimoniul cultural al țării noastre, atât la nivel național, dar și internațional. „Picnicul Anului 2019” se înscrie în șirul de evenimente organizate de Centrul etno-cultural VATRA, cu scopul de a promova familia și tradițiile autentice ale Republicii Moldova pe arena internațională. Vă invităm să participați la cea mai autentică nuntă cum se făcea pe vremuri.

Spectacol NUNTA LA ȚARĂ

Vom trezi emoția vremurilor de altădată, prin reînvierea obiceiurilor „Nunții la Țară” (anii 1960-1980). Grație unei frumoase colaborări dintre Centrul etno-cultural VATRA și Teatrul Național „Eugen Ionesco”, vom încerca să teatralizăm, în premieră, obiceiurile de cândva ale nunților autohtone. Astfel, vom crea un eveniment cultural inedit și autentic tradițiilor de cândva.
Invitați speciali ai evenimentului vor fi Ansamblul Romanița și Ansamblul Moștenitorii, care ne vor încânta cu prezența și vocile deosebite.

Detalii despre eveniment găsiți pe pagina de facebook.

Previous Post
Accident mortal în Capitală. Un bărbat a fost spulberat pe trecerea de pietoni

Accident mortal în Capitală. Un bărbat a fost spulberat pe trecerea de pietoni

Next Post

Andrei Manica are nevoie de ajutorul nostru, a fost diagnosticat cu anemie aplastică

Related Posts
Total
16
Share