Chișinău SLD Social

(Video+18) Bătaie ca-n filme într-un troleibuz din Capitală

În seara zilei de 6 iulie, într-un troleibuz de pe ruta 2, a avut loc o bătaie, asemeni celor din filmele de groază. Conform Deschide.md, o taxatoare a fost lovită cu piciorul în piept, iar alți trei bărbaţi s-au pomenit cu feţele însângerate.

Conform sursei citate, este vorba despre doi tineri, care au urcat la staţia „Mihail Kogălniceanu” şi, după ce şi-au achitat călătoria, au început să facă glume deocheate pe seama taxatoarei, ajungând s-o jignească cu vorbe murdare. Mai mulţi pasageri au intervenit încercând să-i liniştească. Acest lucru a stârnit o reacție agresivă tinerilor, unul dintre ei lovind violent, cu piciorul în piept taxatoarea.

În apărarea taxatoarei au sărit un pasager și șoferul, care au încercat să potolească pe scandalagii, ambii fiind luați la pumni.

 video: deschide.md

Tinerii au fost imobilizați până la sosirea poliției, chemată prin telefon de taxatoare, fiind transportați la Inspectoratul de Poliție al sectorului Centru. Oamenii legii urmează să stabilească dacă tinerii erau sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe toxice.

Taxatoarea a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar salvarea sosită la fața locului a transportat femeia la Spitalul de Urgență.

Sursă :

deschide.md

Ne poți susține printr-o donație aici:
Se incarca....