fbpx
Social

VIDEO: Vasile Panțîr ne cere ajutorul. Tânărul are nevoie de un scaun rulant pentru a se putea deplasa

Zilele trecute ne-a scris Vasile Panțîr, un tânăr cu nevoi speciale de 23 de ani, din satul Călugăr, raionul Fălești. Tânărul ne-a solicitat ajutorul – are nevoie de un scaun rulant electric pentru a se putea deplasa, scrie ea.md.

Vasile Panțîr ne-a povestit că încă din primele clipe din viață a fost diagnosticat cu paralizie cerebrală infantilă, fiindu-i afectat aparatul locomotor și deși este o fire comunicativă și îi place să se implice în diverse activități acest lucru nu este mereu posibil din cauza unor factori precum este lipsa unui scaun rulant.

Deși în anul 2009, Vasile a trecut printr-o intervenție chirurgicală la picioare, numită metoda profesorului Ulzibat, aceasta însă nu i-a adus schimbări considerabile.

Tânărul a studiat în Centrul de Asistenţă Socială „Pentru Voi” în orașul Fălești.

În 2015 a fost membru și a participat activ în cadrul grupului de autoreprezentanți Fălești pentru persoanele cu dizabilități.

Lipsa unui scaun rulant îi limitează deplasarea, însă nu și visele

Tânărul se deplasează cu greu și are nevoie de un scaun rulant electric, care poate fi procurat cu 16 000 lei, dar pe care din păcate nu și-l poate achiziționa cu forțele proprii.

Într-un video publicat pe Facebook, Vasile Panțîr a cerut ajutorul oamenilor cu suflet bun, pentru a-și putea achiziționa scaunul electric, dar din păcate, problema lui rămâne actuală.

Pentru a-l ajuta pe tânăr, îl puteți apela la numărul de telefon 068069935 sau pe pagina personală de Facebook.

De asemenea, dacă aveți posibilitatea să-l susțineți financiar pe Vasile Panțîr, puteți efectua un transfer direct pe cardul bancar, emis de Moldindconbank, cu numărul: 5574 8402 7916 1628.

Articole asemănătoare

A fost lansată a II-a ediție a Campaniei pentru sprijinirea copiilor defavorizați „Papuci pentru fiecare!”

Anna Casian-Musteață

FĂRĂ LUMINĂ! Lista localităților în care azi va fi deconectată energia electrică

Anna Casian-Musteață

VIDEO: Detalii referitor la cazul angajatului IGSU al MAI, decedat pe data de 28 noiembrie. Mărturiile tânărului bănuit

Redacția Regional
Se încarcă....