fbpx
Politică

VIDEO: Partidul lui Angela Merkel, susținere totală pentru Maia Sandu în alegerile prezidențiale din Republica Moldova

Annegret Kramp-Karrenbauer, președinta CDU (Partidul Cancelariei Germane, condus de Angela Merkel), a transmis printr-un clip video susținerea totală pentru Maia Sandu, candidata PAS la alegerile prezidențiale din Republica Moldova din luna noiembrie.

În clipul postat pe Twitter, șefa CDU exprimă clar și fără echivoc sprijinul pentru Maia Sandu la alegerile prezidențiale, scrie g4media.ro.

Iată în continuare mesajul transmis.

„Dragi prieteni din Republica Moldova, vă aflați în fața unei alegeri decisive pentru țara dumneavoastră. Acest scrutin poate hotărî viitorul țării dumneavoastră pentru mult timp. Va contribui la decizia dacă Republica Moldova își găsește locul în familia democrațiilor europene. Maia Sandu reprezintă acest viitor. Cu credibilitate și consecvență. Cu încrederea pe care a câștigat-o în rândul oamenilor din Moldova, precum și în rândul partenerilor țării dumneavoastră din UE și de la noi… Maia Sandu este alegerea potrivită pentru această misiune grea. Ea întruchipează cinstea, anduranța și puterea de a se impune. Ea reprezintă o politică ce servește țării și oamenilor. CDU Germania sprijină candidatura Maiei Sandu. Ca președintă a țării dumneavoastră, va putea conta pe sprijinul nostru. Îi dorim Maiei Sandu succes. Pentru un viitor bun al țării dumneavoastră. Pentru viitorul nostru comun în Europa.”

Maia Sandu candidează pentru președinția Republicii Moldova împotriva lui Igor Dodon, președintele pro-rus aflat în funcție, și a lui Andrei Năstase, fostul ei partener de opoziție.

SONDAJ: Cine va fi următorul președinte al Republicii Moldova?

Articole asemănătoare

VIDEO: Ion Ceban își ia concediu pentru a-l susține pe Igor Dodon în campania electorală

Andrei Năstase îi cere Maiei Sandu să renunțe la cursa electorală în favoarea sa

Redacția Regional

SONDAJ: Cine va fi următorul președinte al Republicii Moldova?

Redacția Regional
Se încarcă....