Video: Oficiul de sănătate din satul Socola, raionul Şoldăneşti, invadat de șerpi. „Un șarpe mi s-a încolătăcit de picior”

Condiţii de groază la Oficiul de sănătate din satul Socola, raionul Şoldăneşti. Din podeala instituției ies șerpi, iar o asistentă medicală spune că un șarpe i s-a băgat în pantof și i s-a încolătăcit de picior și nu putea scăpa de el.

Asta se întâmplă din cauza că imbobilul este vechi, iar reparație capitală nu a fost făcută niciodată. De fiecare dată când plouă tavanul curge pentru că acoperișul clădirii este avariat, notează ImpulsTV.

„Acum 4 săptămâni un șarpe mi s-a băgat în pantof, iar când am dat să ma încalț mi s-a încolătăcit de picior și îl trăgeam de mijloc și nu puteam scăpa de el, strigam și am ieșit cu el în stradă. De față era și o mamă cu un copil, care pote fi martor, spune asistenta medicală, Larisa Tomenco”.

Asistenta medicală spune că ani la rând, vara, şerpii o vizitează chiar la locul de muncă. Femeia crede că în temelia clădirii trăiesc mai mulţi şerpi. Imobilul este vechi, construit încă prin anii 60 ai secolului trecut. De atunci, niciodată nu au fost efectuate reparaţii capitale.

Veronica Guţan, şefa Centrului de sănătate din comuna Vadul Raşcov, în subordinea căruia se află şi Oficiul de sănătate din Socola, spune că problema condiţiilor persistă de decenii. Despre starea Oficiului de sănătate din Socola s-a vorbit şi la recenta şedinţă ordinară a Consiliului Raional Şoldăneşti.

Astfel, pentru reparația clădirii respective ar fi necesari circa un milion de lei.

Previous Post

Video: Focuri de armă într-o şcoală din apropiere de Moscova. Un adolescent a deschis focul, după ce și-a atacat profesorul cu un topor

Next Post

Accident grav la Ciocana. O mașină s-a răsturnat după ce s-a tamponat cu un alt vehicul

Related Posts
Total
0
Share