Extern

VIDEO: O tânără i-a trimis fostului iubit două tone de ceapă

O tânără din China a decis să se răzbune într-un mod inedit pe fostul său iubit, după ce acesta a decis să pună capăt relației. Dânsa i-a trimis acasă două tone de ceapă și un bilețel în care i-a scris: „Eu am plâns trei zile, acum e rândul tău”.

Potrivit deschide.md cei doi ar fi fost împreună un an de zile până când tânărul a decis să pună capăt relației. După ce  a aflat că dânsul nu suferă din cauza acestei despărțiri, fosta iubită a acestuia a comandat pentru el un camion cu ceapă.

Sursa mai scrie că fata l-ar fi rugat pe curier ca să nu ia legătura cu clientul, dar să-i ducă direct la ușă cele 2 tone de ceapă. Angajaților companiei de livrare le-a luat aproximativ patru ore ca să livreze „surpriza” la ușa tânărului.

Acesta le-ar fi spus jurnaliștilor că a decis să pună capăt relației din cauza emoțiilor excesive. După acest incident, vecinii tânărului au declarat că sunt nevoiți să sufere împreună cu el, dat fiind faptul că mirosul de ceapă s-a răspândit în toată scara blocului de locuințe.

Articole asemănătoare

Accident grav în Italia: Patru români, printre care un bebeluș și o fetiță de 10 ani, au decedat

Redacția Regional

IMPORTANT pentru turiști! Când se va deschide Transfăgărășanul

Anna Casian-Musteață

Dezastru ecologic în Rusia. 20 000 de tone de petrol s-au scurs într-un râu

Redacția Regional
Se încarcă....