VIDEO: O tânără i-a trimis fostului iubit două tone de ceapă

Redacția Regional

O tânără din China a decis să se răzbune într-un mod inedit pe fostul său iubit, după ce acesta a decis să pună capăt relației. Dânsa i-a trimis acasă două tone de ceapă și un bilețel în care i-a scris: „Eu am plâns trei zile, acum e rândul tău”.

Potrivit deschide.md cei doi ar fi fost împreună un an de zile până când tânărul a decis să pună capăt relației. După ce  a aflat că dânsul nu suferă din cauza acestei despărțiri, fosta iubită a acestuia a comandat pentru el un camion cu ceapă.

Sursa mai scrie că fata l-ar fi rugat pe curier ca să nu ia legătura cu clientul, dar să-i ducă direct la ușă cele 2 tone de ceapă. Angajaților companiei de livrare le-a luat aproximativ patru ore ca să livreze „surpriza” la ușa tânărului.

Acesta le-ar fi spus jurnaliștilor că a decis să pună capăt relației din cauza emoțiilor excesive. După acest incident, vecinii tânărului au declarat că sunt nevoiți să sufere împreună cu el, dat fiind faptul că mirosul de ceapă s-a răspândit în toată scara blocului de locuințe.

Previous Post

PREMIERĂ MUZICALĂ! Interpreta Cornelia Ștefăneț a lansat videoclipul piesei „Eu am locul meu sub soare”

Next Post

ULTIMA ORĂ: 202 cazuri noi de COVID-19, confirmate în Republica Moldova

Related Posts
Total
248
Share