Video: O fetiță de 2 ani a suferit arsuri grave după ce a căzut într-un vas cu apă fierbinte. A fost adusă la Chișinău cu un echipaj aero – medical SMURD

O fetiță în vârstă de 2 ani și 10 luni a fost transportată în această după amiază de la Briceni la Chișinău  cu un echipaj aero – medical. Copilul a suporta arsuri de gradul II – III pe 50 % din suprafața corpului, după ce ieri a căzut într-un vas plin cu lichid fierbinte.

Pentru ca micuța să poată fi salvată medicii au luat decizia ca aceasta să fie adusă de urgență la Spitalul  Clinic Emilian Coțaga din municipiul Chișinău. Ea a fost monitorizată pe parcursul zborului de un echipaj SMURD Iași, care au reușit în mai puțin de 40 de minute să aterizeze pe stadionul ”Dinamo” din capitală.

Copilul a fost transportat în stare conștientă, iar tratamentul ulterior urmează a fi aplicat de medicii din spital. Conform datelor Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI acesta este al 30 caz aero – medical  de la lansarea serviciului SMURD în Republica Moldova.

Load More Related Articles
Load More In Briceni

Citește și

Echinocţiul de toamnă 2018: Când se schimbă ora și ce efecte are asupra organismului nostru

Echinocțiul de toamnă 2018 are loc are loc pe 23 septembrie, la ora 04:54. Acesta este mom…