Căușeni Social

Video: O femeie de 68 de ani din Căușeni, bătută de fiică și alungată din propria casă

O femeie din Căușeni se plânge că este alungată din propria casă după ce i-a dăruit toată gospodăria fiicei mai mici. Femeia de 68 de ani afirmă că după moartea soțului a decis să-și doneze averea fiicei care era plecată la munci peste hotare și i-a lăsat în grijă doi copii minori, scrie studio-l.md

Femeia afirmă că și-a donat bunurile fără nici un scop crezând că fiica va îngriji de ea la bătrânețe. Revenită acasă peste câțiva ani aceasta nu doar că și-a înaintat toate drepturile de proprietate asupra gospodăriei, ci și a agresat fizic și moral femeia.

Acum bătrâna de 68 de ani este nevoită să doarmă pe la vecini, iar între cele două s-a iscat un adevărat război.Scandal de proporții într-o familie din Căușeni, după ce i-a lăsat casa și masa fiicei, o bătrână de 68 de ani nu mai are loc în gospodăria proprie.Fiica care a muncit ani la rând peste hotare, lăsându-i mamei cei doi copii sub îngrijire a revenit acasă și și-a înaintat toate drepturile asupra proprietății.

Bătută și fugărită din curte bătrâna doarme pe la vecini. Lidia Popușoi de 68 de ani din Căușeni toată viața ei a muncit în secția de maternitate a Spitalului raional Căușeni.

A născut doi copii un băiat și o fiică, iar înainte de nașterea acestora împreună cu soțul și-au ridicat o căsuță în centrul orașului. Femeia afirmă că întreaga s-a viață și-a dedicate-o copiilor, iar l-a bătrânețe a ajuns să nu mai aibă loc în propria curte.

Aceasta povestește că după ce în anul 2004 soțul i-a decedat a decis să-și dăruiască toată averea fiicei mai Mici care a plecat peste hotare și i-a lăsat doi copii minori.

Timp de 5 ani femeia și-a crescut nepoții, iar după ce fiica a revenit de peste hotare au început problemele, ba mai mult în ultima perioadă situația s-a agravat femeia afirmă că fiica o agresează fizic, iar ultima data a luat-o la pumni chiar de ziua ei .Pe de altă parte fiica femeii spune că în acea zi a fost agresată ea.

Femeia care și-a crescut nepoții are tutelă asupra acestora afirmă că din cauza acestor neînțelegeri suferă și copii.Acum vecinii femeii s-au împărțit în două tabere.

Vecinii femeii care sunt nevoiți să o adăpostească pe bătrână spun că fiica încearcă din răsputeri să-și alunge mama din curte și face orice ca aceasta să plece.
Acum femeia de 68 de ani doarme pe unde apucă și așteaptă hotărârea judecății de retragere a bunului dat.

Potrivit poliției oamenii legii au fost nevoiți să intervină de două ori în această gospodărie pe cazul violenței în familie.

Ne poți susține printr-o donație aici:
Se incarca....