Video: O femeie de 68 de ani din Căușeni, bătută de fiică și alungată din propria casă

O femeie din Căușeni se plânge că este alungată din propria casă după ce i-a dăruit toată gospodăria fiicei mai mici. Femeia de 68 de ani afirmă că după moartea soțului a decis să-și doneze averea fiicei care era plecată la munci peste hotare și i-a lăsat în grijă doi copii minori, scrie studio-l.md

Femeia afirmă că și-a donat bunurile fără nici un scop crezând că fiica va îngriji de ea la bătrânețe. Revenită acasă peste câțiva ani aceasta nu doar că și-a înaintat toate drepturile de proprietate asupra gospodăriei, ci și a agresat fizic și moral femeia.

Acum bătrâna de 68 de ani este nevoită să doarmă pe la vecini, iar între cele două s-a iscat un adevărat război.Scandal de proporții într-o familie din Căușeni, după ce i-a lăsat casa și masa fiicei, o bătrână de 68 de ani nu mai are loc în gospodăria proprie.Fiica care a muncit ani la rând peste hotare, lăsându-i mamei cei doi copii sub îngrijire a revenit acasă și și-a înaintat toate drepturile asupra proprietății.

Bătută și fugărită din curte bătrâna doarme pe la vecini. Lidia Popușoi de 68 de ani din Căușeni toată viața ei a muncit în secția de maternitate a Spitalului raional Căușeni.

A născut doi copii un băiat și o fiică, iar înainte de nașterea acestora împreună cu soțul și-au ridicat o căsuță în centrul orașului. Femeia afirmă că întreaga s-a viață și-a dedicate-o copiilor, iar l-a bătrânețe a ajuns să nu mai aibă loc în propria curte.

Aceasta povestește că după ce în anul 2004 soțul i-a decedat a decis să-și dăruiască toată averea fiicei mai Mici care a plecat peste hotare și i-a lăsat doi copii minori.

Timp de 5 ani femeia și-a crescut nepoții, iar după ce fiica a revenit de peste hotare au început problemele, ba mai mult în ultima perioadă situația s-a agravat femeia afirmă că fiica o agresează fizic, iar ultima data a luat-o la pumni chiar de ziua ei .Pe de altă parte fiica femeii spune că în acea zi a fost agresată ea.

Femeia care și-a crescut nepoții are tutelă asupra acestora afirmă că din cauza acestor neînțelegeri suferă și copii.Acum vecinii femeii s-au împărțit în două tabere.

Vecinii femeii care sunt nevoiți să o adăpostească pe bătrână spun că fiica încearcă din răsputeri să-și alunge mama din curte și face orice ca aceasta să plece.
Acum femeia de 68 de ani doarme pe unde apucă și așteaptă hotărârea judecății de retragere a bunului dat.

Potrivit poliției oamenii legii au fost nevoiți să intervină de două ori în această gospodărie pe cazul violenței în familie.

Load More Related Articles
Load More In Căușeni

Citește și

Decorat de Patriarh! Igor Dodon a primit Ordinul Cavalerilor Sfântului Mormânt

Președintele Repubicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu ÎPS Theophilos III Pat…