VIDEO: „Nu credeți în propagandă. Sunteți mințiți”. O jurnalistă a intrat în studio în timpul știrilor live de la cea mai mare televiziune din Rusia, cu un mesaj antirăzboi

Marina Ovsianikova, un editor de la Pervîi Canal, post național de televiziune controlat de stat, a intrat în studio în timp ce erau prezentate știrile și a afișat un banner pe care scria „Stop war”, relatează publicația ucraineană Pravda, care transmite un fragmet video din emisiune, devenit viral. Pentru gestul său, jurnalista a fost arestată.

Jurnalista a întrerupt luni, 14 martie, buletinul de știri, arătând câteva secunde bune în studio cu o pancartă prin care condamna războiul declanșat de Rusia în Ucraina. „Opriți războiul!” a strigat femeia, care a afișat un banner cu textul: „Nu războiului. Opriți războiul! Nu credeți în propagandă. Aici sunteți mințiți”. Un clip al transmisiei live a devenit rapid viral pe rețelele de socializare, iar mai mulți jurnaliști au identificat-o pe protestatară drept jurnalista Marina Ovsianikova, producător al postului.

Previous Post

Până azi, 291 de copii din Ucraina au fost înscriși în instituțiile de învățământ din Chișinău

Next Post

Au dat foc unei biserici de trei secole

Related Posts
Total
0
Share