Social

VIDEO: Momentul în care o fetiță de doar 4 ani din Moldova aude pentru prima dată vocea mamei sale

VIDEO: Momentul în care o fetiță de doar 4 ani din Moldova aude pentru prima dată vocea mamei sale

Patru ani a avut parte de o copilărie fără sunete, iar acum a auzit pentru prima dată vocea mamei sale. Vorbim despre Feliciei Rotari, din oraşul Făleşti. Fetiţa a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la Istanbul, unde i-a fost implantat un aparat auditiv. Efectuarea operaţiei a fost posibilă datorită unei organizaţii de caritate, care a lansat o campanie de strângere a fondurilor. În doar o lună s-au acumulat peste 40 de mii de euro, transmite prime.md

Reacţia micuţei atunci când a auzit primele cuvinte este de-a dreptul emoţionantă.

Pentru că nu este obişnuită cu suntele, micuţa a început să plângă atunci când a auzit vocea mamei. Şi părinţii au izbucnit în lacrimi de fericire. Felicia a privit apoi desene animate în limba turcă.

Timp de patru ani, părinţii Feliciei au tot bătut pe la uşile medicilor. În cele din urmă au ajuns la un neurolog, care le-a spus că unica şansă pentru fetiţa lor este un implant cohelar. Acesta însă era foarte costisitor. O organizaţie de caritate a aflat povestea Feliciei şi a lansat o campanie de strângere a fondurilor. Sute de oameni din ţară şi de peste hotare au fost receptivi, iar în mai puţin de o lună s-au acumulat peste 40 de mii de euro.

Astfel, Felicia a putut fi operată la Istanbul. Mama fetiţei este poliţistă, iar o parte a sumei necesare a fost donată de angajaţii Inspectoratului General al Poliţiei.

În cazul Feliciei s-au acumulat mai mulţi bani decât era necesar pentru intervenţie. Fondatoarea organizaţiei de caritate a dat asigurări că sursele financiare rămase vor fi redirecţionate către alte persoane aflate în nevoie.

Ne poți susține printr-o donație aici:
Se incarca....