VIDEO: Momentul în care Dodon primește o pungă neagră de la Plahotniuc și Iaralov

Redacția Regional

Deputatul PPDA Iurie Renița a susținut o conferință de presă de la tribuna Parlamentului, în cadrul căreia a prezentat un video în care apare președintele Igor Dodon, fostul lider al PDM, Vlad Plahotniuc, și mâna dreapta a celui din urmă – Serghei Iaralov. Atmosfera este bine cunoscută, pentru că anterior au mai ajuns în presa afiliată anterior democraților și alte secvențe video în care apar cei trei, scrie realitatea.md.

În video-ul de mai jos însă este vorba despre „kuliok negru” (n.r. pungă), cel mai probabil cu bani. Cel puțin așa dă de înțeles deputatul Iurie Reniță. Acesta a declarat că secvența a primit-o de la alegătorii săi de pe circumscripția uninominală nr. 26, Chișinău, cu ajutorul cărora a ajuns în fotoliul de deputat.

În acest sens, a sesizat Procuratura Generală și a solicitat inițierea procedurii de suspendare din funcție a președintelui Igor Dodon.

>> Reacția lui Igor Dodon la noile imagini de la întâlnirea cu Plahotniuc.

Previous Post

DETALII NOI despre accidentul cumplit de pe bd. Ștefan cel Mare. Șoferul care a cauzat accidentul riscă închisoare până la 10 ani

Next Post

Reacția lui Igor Dodon la noile imagini de la întâlnirea cu Plahotniuc

Related Posts
Total
16
Share