VIDEO: Moldova s-a calificat în finala Eurovision 2021. Vezi prestația Nataliei Gordienko

Redacția Regional

Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision 2021, Natalia Gordienko, a reușit să se califice în finala Eurovision. Ea a evoluat în această seară la Rotterdam, în cea de-a doua semifinală concursului, cu piesa „Sugar”.

Alături de Moldova, în finala de sâmbătă s-au calificat Albania, Serbia, Bulgaria, Portugalia, Islanda, Elveția, Grecia și Finlanda.

După semifinala de marți de la Rotterdam, finaliștii sunt din Azerbaidjan, Belgia, Cipru, Israel, Lituania, Malta, Norvegia, Rusia, Suedia și Ucraina. Precizăm că România a ratat calificarea în finală.

Moldova participă la Eurovision din 2005. În acel an, ţara noastră, reprezentată de formaţia Zdob şi Zdub, s-a plasat pe locul şase.

Trupa SunStroke Project a obţinut în 2017 cel mai bun rezultat pentru ţara noastră, ocupând locul trei la acest concurs. Moldova participă la Eurovision din 2005. În acel an, ţara noastră, reprezentată de formaţia Zdob şi Zdub, s-a plasat pe locul şase.

Trupa SunStroke Project a obţinut în 2017 cel mai bun rezultat pentru ţara noastră, ocupând locul trei la acest concurs. Concursul Eurovision de anul trecut a fost anulat din cauza pandemiei.

sursa: jurnal.md

Previous Post

VIDEO: Urmărește LIVE cea de-a doua semifinală Eurovision Song Contest 2021

Next Post

INTERVIU! Dr. Ecaterina Moga, Psiholog: “Neglijența ne omoară!”

Related Posts
Total
29
Share