fbpx
Monden

VIDEO: Ion Popescu debutează cu piesa “Mă Cauți“

Tânărul interpret, Ion Popescu, stabilit de ani buni la Berlin, Germania, originar din localitatea Cociulia, raionul Cantemir, a debutat în muzică acum câteva zile cu o baladă romantică și plină de sentimente, “Mă Cauți“.

Ion a devenit popular, recent, pe internet, datorită unui filmuleț, în care el cântă la nai, într-o mașină, în timp ce aceasta era în mișcare, în ziua când in Republica Moldova s-au desfășurat Alegerile Președintelui Republicii Moldova (turul 1), motivând lumea să meargă la vot.

Piesa “Mă Cauți“ este în colaborare cu interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu și colegul acestuia din Spania, “The Master Of The Sound”, iar momentan, artistul este în campania de promovare a piesei.

Ion Popescu este absolvent al Centrului în Excelență în Educație Artistică „Ștefan Neaga”, dar și absolvent al Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, ulterior, pentru o perioadă scurtă a activat în calitate de profesor de cobză la Școala de Arte din or. Strășeni, ca în cele din urmă, să decidă să ia viața de la capăt, acolo, la Berlin.

Interpretul mai promite surprize muzicale la începutul lui 2021.

Îi urăm succes!

Articole asemănătoare

VIDEO: O nouă bombă muzicală. Interpretul autohton Oleg Buzatu a lansat videoclipul piesei ,,Детка”

Redacția Regional

VIDEO: Dan Balan a lansat o nouă piesă, în colaborare cu INDI

Redacția Regional

VIDEO: A fost lansat primul episod din „Lost in Moldova”. Un serial despre viața unui american în țara noastră

Redacția Regional
Se încarcă....