Monden

VIDEO: Interpreta Adjana Odajiu a lansat o nouă piesă „Anii i-aș lua de la capăt”

VIDEO: Interpreta Adjana Odajiu a lansat o nouă piesă „Anii i-aș lua de la capăt”

Adjana Odajiu este o tânără pe cât de talentată, pe atât de ambițioasă. Este solistă a orchestrei de muzică populară „Frunze de dor”, a Consiliului Raional Briceni, profesoară de canto și interpretă, iar obiectivul ei principal este: „Realizarea unui repertoriu remarcabil personal în scopul diseminării muzicii naționale în societatea modernă”, după cum menționează aceasta.

Artista are adunate în palmaresul ei trei melodii: „Verde cetina de brad”, „Am un bade și mi-i drag” și „Anii i-aș lua de la capăt”, cea din urmă fiind lansată odată cu finisarea studiilor de licență la USARB.

„La cea mai nouă melodie apărută acum cîteva zile, care se numește ,,Anii i-aș lua de la capăt”, am colaborat cu Cristina Maria Pârvu din România – textieră, poet, profesor de limbi străine, traducător. De melodie și aranjament s-a ocupat Alexandru Focșa, acordeonist. Iar studio/mix/mastering – Corneliu Panainte, violonist.”, a declarat interpreta.

Și piesa „Am un bade și mi-i drag”, lansată în primăvara anului 2019, are acum videoclip filmat alături de Orchestra Corneliu Panainte.

Articole asemănătoare

VIDEO: Dj-ul moldovean DIP STAGE a lansat o nouă melodie

Redacția Regional

VIDEO: Trupa Murmur de izvar a lansat videoclipul piesei „The Last Cycle”

Redacția Regional

VIDEO: Natalia Barbu a lansat piesa „Iubește-mă azi”

Svetlana Gabură
Se încarcă....