VIDEO: Emilian Crețu, victima unor escroci. Vezi declarația actorului

„Mai bine să fiu prost, decât să fiu un laș și o mizerie în fața voastră”. Declarația a fost făcută de actorul Emilian Crețu, care a fost victima unor escroci.

Într-un live pe Instagram, Crețu a povestit cu lux de amănunte cum, involuntar, a ajuns într-o schemă bine pusă la punct, care are drept scop organizarea concursurilor Fake pe rețelele de socializare, scrie paranteze.md.

Conform actorului, pe 30 octombrie, acesta a dat startul unui Concurs, unde premiile mari erau două automobile Cadillac, plus, timp de o săptămână, în fiecare seară se alegea câte un câștigător căruia i se oferea un iPhone. Ulterior, la câteva zile de la lansarea concursului, persoanele care se prezentau drept proprietarii automobilelor, i-au cerut lui Crețu să schimbe regulile jocului, deoarece între ei s-au iscat mai multe probleme, iar din motiv că totul se limitează la bani, lui Emilian i s-a cerut să renunțe la principii, astfel, câștigătorii automobilelor să fie persoane stabilite din timp.

Emilian Crețu s-a arătat deranjat de o astfel de schemă, care, conform lui, nu e corectă față de cei peste 420.000 de urmăritori ai săi de pe Instagram și a declarat că mai bine să fie considerat acum un prost că nu se alătură schemei pentru a câștiga niște bani, decât să trădeze urmăritorii și să fie o mizerie în fața lor.

Previous Post

ULTIMA ORĂ! 935 cazuri noi de COVID-19, înregistrate în ultimele 24 ore în Republica Moldova

Next Post

VIDEO: Un pasager a fost bătut și dat afară din transportul public pentru că nu purta mască

Related Posts
Total
33
Share