fbpx
Monden

VIDEO: Emilian Crețu, victima unor escroci. Vezi declarația actorului

„Mai bine să fiu prost, decât să fiu un laș și o mizerie în fața voastră”. Declarația a fost făcută de actorul Emilian Crețu, care a fost victima unor escroci.

Într-un live pe Instagram, Crețu a povestit cu lux de amănunte cum, involuntar, a ajuns într-o schemă bine pusă la punct, care are drept scop organizarea concursurilor Fake pe rețelele de socializare, scrie paranteze.md.

Conform actorului, pe 30 octombrie, acesta a dat startul unui Concurs, unde premiile mari erau două automobile Cadillac, plus, timp de o săptămână, în fiecare seară se alegea câte un câștigător căruia i se oferea un iPhone. Ulterior, la câteva zile de la lansarea concursului, persoanele care se prezentau drept proprietarii automobilelor, i-au cerut lui Crețu să schimbe regulile jocului, deoarece între ei s-au iscat mai multe probleme, iar din motiv că totul se limitează la bani, lui Emilian i s-a cerut să renunțe la principii, astfel, câștigătorii automobilelor să fie persoane stabilite din timp.

Emilian Crețu s-a arătat deranjat de o astfel de schemă, care, conform lui, nu e corectă față de cei peste 420.000 de urmăritori ai săi de pe Instagram și a declarat că mai bine să fie considerat acum un prost că nu se alătură schemei pentru a câștiga niște bani, decât să trădeze urmăritorii și să fie o mizerie în fața lor.

Articole asemănătoare

VIDEO: O nouă bombă muzicală. Interpretul autohton Oleg Buzatu a lansat videoclipul piesei ,,Детка”

Redacția Regional

VIDEO: Dan Balan a lansat o nouă piesă, în colaborare cu INDI

Redacția Regional

VIDEO: A fost lansat primul episod din „Lost in Moldova”. Un serial despre viața unui american în țara noastră

Redacția Regional
Se încarcă....