fbpx
Extern

VIDEO: Doi pasageri ai unui avion s-au bătut chiar în timpul zborului, din cauza unei măști de protecție

Doi pasageri ai unei curse aeriene interne din Statele Unite ale Americii s-au luat la bătaie direct în avion, după ce unul dintre aceștia a refuzat să poarte mască în timpul zborului, notează unimedia.info.

Scandalul a izbucnit chiar înainte de decolarea avionului de la Mesa, Arizona, cu destinația Provo, Utah și a fost filmată de către o femeie care se afla lângă cei doi.

Conflictul s-a declanșat după ce o stewardesă a rugat un pasager să poarte mască de protecție. Acesta avea deja o vizieră de protecție dar, conform regulilor companiei aeriene, „vizierele trebuie purtate împreună cu o mască și nu pot fi folosite drept o alternativă la masca de protecție”.

Pasagerul, în vârstă de 52 de ani, a început să se certe cu stewardesa în legătură cu acest lucru, moment în care un alt pasager, aflat pe locul din față, a intervenit și a început să-l înjure pe bărbatul care nu purta mască.

Potrivit Poliției, bărbatul fără mască l-a lovit apoi cu cotul pe pasagerul din fața sa, scenă care nu a fost surprinsă în înregistrarea video.

Imaginile arată momentul în care mai mulți pasageri încearcă, alături de un reprezentant al aeroportului, să-l imobilizeze pe bărbatul de 52 de ani, în timp ce pasagerul aflat pe locul din față încearcă să-l strângă de gât, să-l tragă de păr și să-i dea câțiva pumni în spate.

În cele din urmă, bărbatul care a refuzat să poartă masca a fost scos din avion sub escorta polițiștilor.

Articole asemănătoare

O fetiţă de 2 ani a trimis poze nud ale mamei sale tuturor contactelor din telefon

Peste 16.000 de rezultate ale testelor COVID-19, scăpate din cauza Excel

Redacția Regional

PREMIERĂ MONDIALĂ! Israelul interzice comerțul cu blănuri naturale

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....