#Coronavirus Monden

VIDEO: Constantin Moscovici a venit cu un mesaj emoționant, în care îndeamnă oamenii să stea acasă

Artistul poporului din Republica Moldova, naistul și compozitorul Constantin Moscovici, a susținut campania de informare pentru prevenirea răspîndirii infecției COVID-19, intitulată „Stăm acasă”, lansată de Primăria Chișinău.

El a realizat un videoclip emoțional în care a îndemnat oamenii să aibă grijă de persoanele de vîrsta a treia, deoarece acestea sunt cele mai expuse riscului de a contracta coronavirusul. ”Sînt foarte îngrijorat pentru oamenii în vîrstă. Mulți locuiesc singuri, acum trebuie să meargă la magazin, la oficiul poștal, să stea la cozi, să călătorească cu transportul public. Iar acest lucru este foarte periculos. Vă rog, asigurați-vă că păstrați distanța, nu vă apropiați de nimeni și nu permiteți altora să se apropie de voi. Conștientizați riscurile! Astăzi, pentru voi, distanța este o problemă de viață și de moarte” spune Moscovici.

Artistul a menționat că în țară a fost declarată situație excepțională și se face tot posibilul pentru a opri răspândirea virusului și a salva viața persoanelor în vîrstă. ” Dați-vă seama că aceste măsuri sînt pentru a vă proteja. Prin urmare, găsiți puterea în sine, faceți tot ce este posibil pentru a rămîne acasă”, a îndemnat Moscovici.

sursa. noi.md

Articole asemănătoare

OMS: Există „dovezi emergente” despre răspândirea noului coronavirus prin aer

Svetlana Gabură

VIDEO: Natalia Barbu a lansat piesa „Iubește-mă azi”

Svetlana Gabură

235 cazuri noi de COVID-19, înregistrate în ultimele 24 ore

Svetlana Gabură
Se încarcă....