Monden

VIDEO: Alexandra Patraș, un nou nume pe piața muzicală autohtonă, debutează cu piesa „Inimioară cu dor mult”

VIDEO: Alexandra Patraș, un nou nume pe piața muzicală autohtonă, debutează cu piesa „Inimioară cu dor mult”

Tânăra interpretă, Alexandra Patraş, originară din localitatea Catranic, raionul Făleşti, a debutat în showbizul autohton cu piesa „Inimioară cu dor mult”, o colaborare cu Orchestra Corneliu Panainte. Prin intermediul acesteia, artista dorește să transmită publicului dragostea de cântec, de folclor.

Întrebată de când cochetează cu muzica, aceasta a mărturisit că: „Dragostea față de muzică s-a trezit la vârsta de 6 ani, părinții sunt cei care m-au îndrumat să merg pe acest drum, am avut toată susținerea.”

La vârsta de 7 ani a început studiile la ,,Școala de muzică pentru copii” din or. Fălești. Instrumentul de care se îndragostise era acordeonul, pe care ulterior l-a studiat 5 ani.

„Datorită faptului că îmi plăcea mult să cânt, am ales să activez ca solistă în ,,Taraful de muzică popuară Mugurel” din satul Glingeni în frunte cu dirijorul Ion Vicol. Iar odată cu împlinrea majoratului, am fost angajată ca solistă  în Orchestra de muzică populară a Secției, Cultură și Turism din r-nul Fălești.”


Interpreta nu vrea să se oprească doar la muzica populară: ,,Am fost axată tot timpul pe muzica pop, am studiat-o și mai mult ca muzica populară. Dar, odată ce m-a înzestrat Dumnezeu să cânt ambele genuri, efectiv nu mă voi dezlipi nici de un gen. Cu Doamne ajută, doresc foarte mult pentru viitor să mă axez și pe muzica pop.”

,,Nu știu cu exactitate ce-mi preconizează viitorul pentru mine, dar la sigur îmi doresc să mai scot melodii și să bucur publicul.” , a declarat Alexandra.

Îi urăm succes!

Articole asemănătoare

VIDEO: Valera de la Banca de Bancuri s-a lansat pe piața muzicală

Mia Roșca

PIESĂ NOUĂ! Denis Midone: ,,Mai știi”

Mia Roșca

Gretta, un nou nume pe piața muzicală autohtonă, care-și face debutul cu piesa “Stai”

Redacția Regional
Se încarcă....