Regional.md
Social Telenești

Video: Adolescentul care a împuşcat mortal un copil într-un sat din raionul Teleneşti, a plecat în străinătate

Adolescentul de 14 ani, care a împuşcat mortal un copil de şase ani într-un sat din raionul Teleneşti, în noiembrie trecut, a plecat în străinătate cu mama sa. Permisiunea a fost eliberată de către procurorul Petru Zmuncilă. Solicitat de Jurnal TV să dea o explicaţie, Zmuncilă a refuzat să facă acest lucru.

Deşi adolescentul de 14 ani avea statut de martor în dosarul în care este cercetat tatăl său şi trebuia să se prezinte în şedinţe, totuşi acuzatorul de stat i-a aprobat solicitarea de plecare. Avocatul familiei victimei spune că după ce au aflat de acţiunile procurorului, a depus o cerere de recuzare a acestuia. El crede că în aceste condiţii s-ar dori eschivarea învinuitului în celălalt dosar în care este cercetat pentru omor din imprudenţă.

Solicitat pentru o reacţie, procurorul de caz din Teleneşti, Petru Zmuncilă, a evitat să ne ofere un răspuns. Mai mult, el a precizat că sunt şefi, care ar putea să ne explice anumite aspecte.

Acum o săptămână, tatăl adolescentului de 14 ani învinuit de omor din imprudenţă, după ce l-ar fi împuşcat pe băiatul găsit mort într-o fântână dintr-un sat din raionul Teleneşti, a fost condamnat de prima instanţă la un an de închisoare în penitenciar de tip deschis. Potrivit apărătorului familiei victimei, această hotărâre este ilegală.

Ai depistat o eroare în text? Selecteaz-o și apasă combinația de taste Ctrl+Enter.

Sursă :

jurnal.md

Se incarca....

Thanks!

Our editors are notified.