Monden Video

VIDEO: Abstract Poetry – o nouă trupă de tineri talentați, lansată recent în Republica Moldova

VIDEO: Abstract Poetry – o nouă trupă de tineri talentați, lansată recent în Republica Moldova

Sunt tineri, talentați și vin cu idei noi pe piața muzicală autohtonă. Este vorba despre Abstract Poetry, un grup de tineri entuziaști, plini de ambiții care s-au întâlnit întâmplător acum jumătate de an. Au început să cânte coveruri până când a apărut ideea de a face mai mult și au încercat să creeze muzica lor, și-au ales un stil și au început să lucreze la prima piesă. Până acum au scrise 9 piese, 3 înregistrate, la moment lucrându-se la cea de-a 4-a.

Prima piesă lansată se numeste „To infinity“. „Este despre partea frumoasă a dragostei, si anume când 2 oameni reusesc sa rămână împreună pînă la infinit. Piesa aceasta îmi este aproape de suflet, deoarece inhibă frumosul si încurajează sa lupți pentru dragoste eternă lăsând la o parte grijile si problemele care apar.”, dupa cum ne-a declarat solista trupei, Elena Onica.

Ce-i face speciali?
„Încercăm sa facem un mix din muzica rock si poezie abstractă, pentru ca produsul final să fie plăcut de ascultat și să încercăm să atragem mai multe categorii de ascultători, nu doar pe cei ai rockului hard. Cred că suntem speciali prin faptul că reușim cu 1-2 repetiții în săptămîna sa creăm ceva frumos, iar piesele noastre, din feedbackul primit, au reușit să-și gasească locul in inimile ascultătorilor.”

Articole asemănătoare

VIDEO: O nouă parodie marca Zebra Show despre Paștele Blajinilor

Redacția Regional

NAT TAN a lansat o nouă piesă „ZERO”

Redacția Regional

The Motans și Alina Eremia au lansat piesa „Din Trecut”

Svetlana Gabură
Se încarcă....