VIDEO: 31 mii de pachete de țigări, depistate în cadrul unei percheziții în regiunea de vest a țării

Svetlana Gabură

Angajații Direcției regionale Vest au acționat în baza unor informații operative și ca rezultat au identificat locația unei grupări criminale specializate în comercializarea și transportarea mărfurilor cu scop de contrabandă.

Astfel, cu autorizarea judecătorului de instrucție, în raza raionului Ungheni a fost efectuată ieri, 20 mai 2020, o percheziție în una din locațiile pentru care exista informația de activitate ilicită cu mărfuri accizate (alcool etilic, producție alcoolică și produse de tutungerie). Ca urmare a măsurilor întreprinse s-au depistat 62 de cutii, în care se conțineau 5 500 de pachete de țigări marca „Ritm Clasic” și 25 500 pachete țigări „Bomond Original”. Pentru lotul de țigarete nu s-a putut oferi documente de confirmare a originii și provenienței.

Mărfurile accizate au fost ridicate și depozitate în camera de păstrare a corpurilor delicte a Direcției regionale Vest. În continuare se întreprind măsuri pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și identificarea persoanelor implicate. Cu alte detalii pe caz, Poliția de Frontieră va reveni ulterior.

Previous Post

Minora din Comrat, dispărută acum 5 zile, a fost găsită

Next Post

ULTIMA ORĂ: 151 cazuri noi de COVID-19, confirmate în Moldova

Related Posts
Total
7
Share