Victor Cotovanu, scrisoare deschisă adresată tinerilor din Republica Moldova

Ieri au fost afișate rezultate alegerilor parlamentare anticipate 2021, totodata a fost afișata și prezența la vot, reporterul stagier Victor Cotovanu, a scris o scrisoare deschisă adresată tinerilor din Republica Moldova care nici în acest an nu au fost activi în cadrul alegerilor.

Scrisoare deschisă!

Dragi Tineri, mă adresez vouă, tinerii Republicii Moldova ce au avut o prezență extrem de mică la alegerile anticipate de ieri 11.07.2021. Este o problemă gravă când viitorul țării se află în mâna la asemenea tineri, deoarece cei ce reprezintă viitorul reprezintă și tăcerea.

Anume voi omorâți această țară, voi sunteți adevărații criminali, faptul că ați văzut cum se fac banii peste hotarele țării ați uitat de toți cei ce ia-ți lăsat acasă, sunteți o generație ușor de cumpărat, o generație ce își vede puterea doar în bani, și anume voi tinerii vă plângeți de această țară?!

Voi nu aveți dreptul! Anume voi vă plângeți de condițiile de trai și salarii mici?! Voi nu aveți dreptul! Anume voi vă plângeți de taxe și de faptul că tinerii nu au locuri de muncă?! Voi nu aveți dreptul! Anume voi Spune-ți că Moldova nu are viitor?! Voi nu aveți dreptul! Anume voi Spune-ți că Moldova nu vă oferă nici o oportunitate în viitor?! Voi nu aveți dreptul!

Aveți dreptul doar să tăceți, la fel cum ați făcut la aceste alegeri parlamentare! Bucurați-vă de viața voastră de acum, și sper ca urmatoare generație de tineri să nu fie cu lenea pusă în frunte, cu nepăsarea în buzunar și cu murdărie în cuvânt!

Puteți doar judeca dar să vă mișcați fundurile voastre de pe acele scaune deja tocite de voi nu puteți, da? Cum a fost pe scaun, bine? De ce vă place tăcere? De ce nu ați ieșit la vot? Aveți motive ca nu ați ieșit la votare? Motive grave presupun, nu?

Cred că în momentul cela explicați cuiva cât este de rău în țară noastră, ați fugit toată viața de responsabilitate la fel ați făcut și acuma, ați lăsat vârstnicii să vă hotărască viitorul! Meritați soarta din plin! Ba nu o meritați nici măcar pe aceasta.

Și da stiu că o să primesc o mulțime de critici de la voi dragi tineri căci nu vă este lene să judecați vă este lene doar să votați!

Text semnat de Victor Cotovanu, reporter stagiar.

Previous Post

Prezența dezastruoasă a tinerilor la alegerile parlamentare anticipate 2021

Next Post

VIDEO: „Observatorul de Nord” lansează primul buletin săptămânal de știri generat prin inteligența artificială

Related Posts
Total
0
Share