Chișinău

VESTE BUNĂ! Sâmbătă și duminică transportul public din Chișinău va circula în regim obișnuit

Primăria municipiului Chișinău informează că sâmbătă și duminică, 04-05 iulie, a.c., circulația transportului public municipal, troleibuze și autobuze, va fi organizată în regim obișnuit, cu activitate pe parcursul întregii zile.

Totodată, menționăm că primarul general, Ion Ceban, a solicitat operatorilor municipali de transport: Î.M. „Regia Transport Electric” și Î.M. „Parcul Urban de Autobuze” să asigure mai multă responsabilizare pentru personalul care activează pe rute: șoferi și taxatori, care trebuie să reprezinte un model pentru călători prin utilizarea mijloacelor de protecție împotriva infecției COVID-19: să fie echipați corespunzător cu salopete, măști, mănuși, viziere sau ochelari de protecție; în interiorul unităților de transport public să existe suficiente recipiente cu dezinfectant pe bază de alcool, iar pasagerii să aibă acces la ele, pentru dezinfectarea mâinilor.

Mai mult, taxatorii trebuie să se asigure că pasagerii care urcă în troleibuze și autobuze poartă mască de protecție și că aceasta este pusă corespunzător pe față: să acopere gura și nasul. 

Articole asemănătoare

REGULI NOI! Unde în Chișinău pot fi amplasate stațiile PECO

Anna Casian-Musteață

AU DECIS! Doar 36 de școli din Chişinău vor activa în regim normal

Anna Casian-Musteață

Pe mai multe străzi din Chișinău se repară trotuarele

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....