VESTE BUNĂ pentru elevii din Republica Moldova! Aceștia vor putea participa la olimpiadele și concursurile din România

Victor Chirilă, ambasadorul Republicii Moldova la București, a avut luni, 28 martie, o întrevedere cu Sorin-Mihai Cîmpeanu, ministrul Educației al României. 

În cadrul acestei întâlniri, interlocutorii au vorbit despre asigurarea cadrului pentru participarea elevilor din Republica Moldova la olimpiadele și concursurile organizate în România.

De asemenea, părțile au mai discutat și despre aspecte ce vizează extinderea proiectelor și programelor realizate cu sprijinul României în domeniul educației, susținerea mobilității academice, încurajarea dezvoltării parteneriatelor între instituțiile de învățământ superior și corpul didactic din ambele state, asistența metodică și metodologică a școlilor.

Totodată, ambasadorul Victor Chirilă a adresat mulțumiri pentru sprijinul constant și consistent acordat de autoritățile din România în eforturile de consolidare a procesului educațional din Republica Moldova.

sursa – infoprut

Abonați-vă la canalul nostru de Telegram, pentru a fi la curent cu ultimele știri din țară și de peste hotare: t.me/regionalmd

Previous Post

O femeie cu trei copii din raionul Căușeni a rămas pe drumuri. Casa în care locuiau, a ars

Next Post

FOTOGRAFII șocante cu orașul Irpin, Ucraina, din care nu a mai rămas nimic

Related Posts
Total
8
Share