Chișinău Social

Utilizați transportul public! IATĂ cu ce recomandări vin autoritățile în contextul avertismentelor de schimbare a vremii!

Primăria Chișinău informează că serviciile municipale sunt pregătite pentru a interveni în perioada 10 – 11 ianuarie, a.c., în contextul avertismentelor de schimbare bruscă a vremii, cu precipitații abundente.

Autoritățile administrației publice locale fac apel către cetățeni de a utiliza transportul public (în defavoarea celui personal), pentru a facilita intervenția serviciilor municipale de deszăpezire.   

De asemenea, locuitorii capitalei sunt îndemnați să evite parcarea automobilele sub arbori, linii electrice și construcții ușoare, pentru a-și proteja bunurile personale.

Totodată, agenții economici și gestionarii fondului locativ sunt chemați să asigure deszăpezirea și curățarea gheții de pe teritoriile care le gestionează, pentru evitarea formării poleiului.

În caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo, cetățenii sunt chemați să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04.  

Ne poți susține printr-o donație aici:
Se incarca....