Unde se află Vladimir Plahotniuc?

Redacția Regional

Procuratura Generală a pierdut urma principalului beneficiar a furtului miliardului, Vladimir Plahotniuc. Potrivit lui Stoianoglo, în prezent nu se cunoaște locul aflării acestuia, fiind expediate solicitări în mai multe state. Totuși, Alexandr Stoianoglo, în cadrul prezentării raportului de activitate la un an de la șefia procuraturii, a declarat că „pe dosarul vizând frauda bancară, în acest an s-a lucrat mai mult decât în ultimii cinci cumulativ” scrie jurnal.md.

Domnul Plahotniuc este persoana cheie în jurul căreia noi investigăm furtul miliardului. Unde se află la timpul actual noi nu știm, dar ne-am adresat în câteva state pentru căutarea și identificarea locului aflării lui Vladimir Plahotniuc. În unele cazuri avem niște răspunsuri negative, în altele până acum nu am primit răspuns”, a declarat Alexandr Stoianoglo în cadrul unui briefing.

Chiar dacă procuratura nu cunoaște unde se află acum Vladimir Plahotniuc, Stoianoglo spune că anul viitor va fi determinant în finalizarea dosarului furtului miliardului și că se va prezenta deznodământul întregii scheme.

„Anul viitor este determinant în finalizarea investigației furtului miliardului. Oamenii care sunt în căutare trebuie să găsim posibilitatea de a-i extrăda în țară. Și noi acum căutam soluții, inclusiv prin modificarea legislației pe care o avem”, afirmă Stoianoglo.

Previous Post

VIDEO: Dan Balan a lansat o nouă piesă, în colaborare cu INDI

Next Post

Cât vom plăti pentru polița de asigurare medicală în 2021

Related Posts
Total
2
Share