Social

Un tribunal turc a condamnat un curier pentru că a scuipat pe pizza livrată clientului

Un tribunal turc a găsit vinovat, marţi ,un fost curier pentru că a scuipat pe o pizza înainte de a o livra clientului, condamnând-ul la doi ani și jumătate de închisoare, relatează AFP.


Potrivit agenţiei de presă turcă Anadolu, un tribunal din Eskişehir (centrul Turciei) la acuzat pe bărbat pentru „punerea în pericol a vieţii unei persoane prin alterarea alimentelor” şi „degradarea unui bun”.

La ultima audiere în cadrul procesului, fostul curier a negat acuzaţiile.

Fapta a avut loc la data de 24 decembrie 2017 în localitatea Eskişehir.

Potrivit agenţiei de ştiri DHA, fostul curier, concediat ulterior,a deschis cutia cu pizza și a scuipat pe aceasta înainte de a suna la uşa clientului.

Gestul său a fost descoperit câteva zile mai târziu, după ce un prietent al proprietarului imobilului a vizionat imaginile filmate de camera de supraveghere. Acesta a alertat locatarul, care a depus o plângere.

În cadrul procesului, procurorul a solicitat între doi ani şi jumătate şi 18 ani de închisoare, o pedeapsă considerată foarte mare în condiţiile în care în Turcia infracţiunea de ”apartenenţă la o organizaţie teroristă armată” este pedepsită cu 15 ani de închisoare.


Se incarca....