Călărași

Un tânăr din raionul Călărași a rămas blocat sub tractor pe un câmp

În după amiaza zilei de 28 iunie salvatorii din raionul Călărași au intervenit în mod de urgență pentru a salva o persoană. Apelul la 112 a fost recepționat la ora 13:21. Potrivit informațiilor înregistrate, o persoană a rămas blocată sub tractor pe un câmp în apropierea localității Sadova din Călărași.

Ajunși la fața locului angajații IGSU au stabilit că în timpul efectuării lucrărilor agricole, tractorul s-a inversat, iar minorul în vârstă de 16 ani a rămas blocat sub cabina acestuia. Pentru deblocarea băiatului, salvatorii au stabilizat autospeciala inversată, dar și au efectuat lucrări de descarcerare cu ajutorul echipamentului specializat. Minorul a fost evacuat de sub fiarele tractorului în cel mai scurt timp, iar pe parcursul intervenției pompierii au ținut contactul permanent cu victima. La fața locului a fost îndreptat un echipaj de medici.

Tânărul s-a ales cu diverse traumatisme fiind transportat în stare stabilă pentru ulterioare îngrijiri medicale la spitalul raional.

Circumstanțele și cauza incidentului urmează a fi stabilite. În ultimele 24 de ore angajații IGSU au intervenit în 29 situații de risc.

Articole asemănătoare

A fost confirmat un nou caz de rabie la o bovină din raionul Călărași

Anna Casian-Musteață

FURT la Călărași! Unei femei i-a fost furat seiful cu peste 12 mii de euro

Anna Casian-Musteață

Un tânăr din Călărași riscă 3 ani de închisoare. Iată DE CE SE FACE VINOVAT!

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....