Ungheni

Un tânăr de 19 ani din Ungheni a furat un automobil. Riscă4 ani de închisoare!

Un tânăr în vârstă de 19 ani originar dintr-o localitate din r. Ungheni, a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru săvârșirea unui furt.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Botanica, au fost sesizați în dimineața zilei de 24 iunie, de către un tânăr în vârstă de 29 ani, comunicând că i-a fost furat automobilul de marca ,,Volkswagen Pollo”, ce era parcat în curtea blocului de locuit de pe bd. Decebal. Prejudicial care i-a fost cauzat constituie 32 500 lei.

Polițiștii imediat au dispus mai multe acțiuni de investigație și urmărire penală, pentru stabilirea circumstanțelor cât și a făptașului care a comis infracțiunea.  Ulterior în urma măsurilor întreprinse polițiștii au stabilit că suspectul în mod tainic a sustras cheile de la automobilul ce aparține tânărului cu care locuia la gazdă.

Astfel, în urma măsurilor întreprinse de către forțele de ordine suspectul a fost reținut în r. Telenești, acesta fiind ecortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vinovăția, comunicând că a furat automobilul pentru a se plimba după care s-a deplasat în r. Telenești. Este de menționat că tânărul nu este la prima abatere anterior fiind judecat pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate.

Tânărul este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii prevăzută de art.186 CP Furt, care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67 500 lei muncă neremunerată în folosul comunității sau cu închisoare de până la 4 ani.

Articole asemănătoare

A scăpat ca prin minune! O fetiță de doi ani a supraviețuit după ce a căzut de la etajul 5 al unui bloc locativ

Svetlana Gabură

Tragedie la Ungheni! Un copil de doi ani s-a înecat în grădina inundată de apele râului Prut

A cerut 10 000 de lei pentru a-l scăpa de un dosar penal! CE RISCĂ un bărbat din Ungheni

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....