Extern

Un soț i-a donat soției sale un rinichi de Ziua Îndrăgostiților

Un soț i-a donat soției sale un rinichi de Ziua Îndrăgostiților

Dacă unele cupluri s-au întrecut în a-și face cadouri care mai de care mai scumpe de Ziua Îndrăgostiților, un bărbat i-a donat soției sale un rinichi, pentru a-i salva viața, scrie a1.ro.

Leigh Anstey, din Queensland, a mărturisit că nu s-a gândit de două ori atunci când a aflat că este compatibil cu soția lui, Taylor, așa că decizia de a-i dona un rinichi a fost foarte ușor de luat.

„Când vezi că femeia pe care o iubești moare puțin câte puțin, nu ai cum să te gândești prea mult”, a spus el, potrivit Daily Mail.

Femeia s-a confruntat cu probleme ale rinichilor după ce a fost otrăvită în urmă cu 30 de ani, într-o fermă. Starea ei de sănătate, însă, s-a înrăutățit anul trecut, când a fost infectată cu virusul Influenza, fiind obligată să facă dializă.

„Sunt atât de norocoasă, omul pe care-l iubesc a fost compatibil și din acest punct de vedere. A fost o ușurare pentru noi. M-am bucurat foarte mult și îi sunt recunoscătoare”, a povestit femeia.

Acum, cei doi se bucură din plin de fiecare moment petrecut împreună și au decis să-și spună povestea pentru a încuraja și alți oameni să devină donatori de organe.

Articole asemănătoare

TRAGEDIE în Alaska! Două avioane s-au ciocnit în aer. Toți pasagerii au murit

Redacția Regional

Alegeri prezidențiale în Belarus: bătălia televiziunii împotriva internetului

Robert Escu

VIDEO: „Tornade” de țânțari într-o regiune din Rusia. Imagini desprinse parcă dintr-un film de groază

Svetlana Gabură
Se încarcă....