Regional.md
Social

Tragedie în Italia: Un moldovean a scăpat cu viață dintr-un accident, iar câteva minute mai târziu a fost lovit mortal de un camion

Sfârșit tragic pentru un cetățean moldovean, în vârstă de 22 de ani. Tânărul a scăpat cu viață după ce s-a răsturnat cu mașina, iar câteva minute mai târziu a fost lovit mortal de un camion.

Nenorocirea a avut loc în această dimineață, în jurul orei 09:00, pe un drum din afara comunei Granarolo dell’Emilia, provincia Bologna.

Tânărul se afla la volanul mașinii sale, un „Fiat Grande Punto”, acesta a pierdut controlul volanului și a ieșit cu mașina în afara carosabilului. Confuz, moldoveanul a ieșit din mașină și s-a pornit pe jos, pe marginea drumului, când a fost lovit în plin de un camion de mare tonaj, condus de un cetățean ceh, scrie stirilocale.md.

În urma impactului puternic, cetățeanul moldovean a fost aruncat într-un șanț. A fost dată imediat alarma, iar un echipaj medical a sosit de urgență cu un elicopter, dar medicii nu au mai putut face nimic, tânărul era deja mort.

Se incarca....

Thanks!

Our editors are notified.