Tragedie în Italia: Un moldovean a scăpat cu viață dintr-un accident, iar câteva minute mai târziu a fost lovit mortal de un camion

Sfârșit tragic pentru un cetățean moldovean, în vârstă de 22 de ani. Tânărul a scăpat cu viață după ce s-a răsturnat cu mașina, iar câteva minute mai târziu a fost lovit mortal de un camion.

Nenorocirea a avut loc în această dimineață, în jurul orei 09:00, pe un drum din afara comunei Granarolo dell’Emilia, provincia Bologna.

Tânărul se afla la volanul mașinii sale, un „Fiat Grande Punto”, acesta a pierdut controlul volanului și a ieșit cu mașina în afara carosabilului. Confuz, moldoveanul a ieșit din mașină și s-a pornit pe jos, pe marginea drumului, când a fost lovit în plin de un camion de mare tonaj, condus de un cetățean ceh, scrie stirilocale.md.

În urma impactului puternic, cetățeanul moldovean a fost aruncat într-un șanț. A fost dată imediat alarma, iar un echipaj medical a sosit de urgență cu un elicopter, dar medicii nu au mai putut face nimic, tânărul era deja mort.

Load More Related Articles
Load More In Social

Citește și

Decorat de Patriarh! Igor Dodon a primit Ordinul Cavalerilor Sfântului Mormânt

Președintele Repubicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu ÎPS Theophilos III Pat…