Actual Social

„Un doctor pentru tine” vine în alte șase raioane. Iată care vor fi acestea

„Un doctor pentru tine” vine în alte șase raioane. Iată care vor fi acestea

Echipele mobile din cadrul camapaniei „Un doctor pentru tine” vor ajunge, săptămîna aceasta, în alte șase raioane ale țării. Medicii vor oferi consultanță gratuită locuitorilor din satele raionului Drochia, Dubăsari, Căușeni, Comrat, Edineț și Șoldănești.   

În perioada 15-19 aprilie, copiii din raionul Dubăsari, satele Cocieri, Corjova, Holercani, Doroțcaia vor fi consultați gratuit de echipa mobilă stomatologică.

Locuitorii din Ialoveni și Edineț precum și beneficiarii Centrului de plasament temporar pentru persoane cu dizabilități din Brânzeni, vor putea face screening prin radiografie pulmonară, iar femeile din localitățile rurale din raioanele Șoldănești, Căușeni și Comrat vor beneficia de screening mamar gratuit acordat de către echipa de medici, în autospeciale dotate cu mamografe mobile, se arată într-un comunicat emis de către Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS).

Potrivit datelor, de pe parcursul săptămânii trecute, peste 2.000 de persoane au beneficiat de servicii medicale gratuite în cadrul Campaniei „Un doctor pentru tine”. 

Ne poți susține printr-o donație aici:
Se incarca....