Un deputat din PD a decedat din cauza infecției COVID-19

Redacția Regional

Deputatul PDM, Ludmila Guzun a decedat în această noapte în urma complicațiilor survenite după COVID-19.

Ludmila Guzun a suferit o formă gravă a bolii, iar în ultima perioadă trecea printr-un tratament post-COVID.

Legislatoarea urma să împlinească în iunie 60 de ani.

Într-un ultim mesaj postat pe Facebook, acesta îți exprima gratitudinea pentru medici.

”Tot respectul și aprecierea, dragi lucrători medicali! Vă văd în fiecare zi și noapte lupta pe care o duceți pentru sănătatea noastră, toți medicii, dar mă refer, în special la cei din secția terapie intensivă COVID SCR, aici, unde împreună cu dvs. am luptat cu virusul ce m-a atacat agresiv. Aici v-am văzut doar ochii blânzi și încurajatori, v-am auzit vocea compătimitoare, dar asta era o încurajare să lupt și eu. Mai avem, de recuperat după această agresiune, dar sunt sigură, cu așa medici voi reuși. Din prima zi v-am zis îngeri-păzitorii, ori așa v-am perceput eu. Să Vă aibă Bunul Dumnezeu în paza sa!”, scria în data de 7 aprilie Ludmila Guzun.

La alegerile parlamentare din 2019, Ludmila Guzun a fost aleasă pe curcumscripția Ungheni, oraș unde început să lucreze în 1983, la fabrica de conserve „Rozmiar”, în calitate de economist principal.

În anul 2005 devine preşedintă a Uniunii Teritoriale a Sindicatului „Agroindsind”, iar peste doi ani a fost promovată în funcţia de vicepreşedintă a raionului Ungheni, din partea Partidului „Alianţa Moldova Noastră”.

În 2011, Ludmila Guzun a exercitat funcţia de viceprimar al oraşului Ungheni, din partea PLDM. Din 2012, când i s-a propus funcția de șef al SA „Moldtelecom” Ungheni, a aderat la democrați.

A plecat din funcția de viceprimar și a activat la întreprinderea „Moldtelecom” până la alegerea sa în funcția de președinte de raion.

În momentul când a renunţat la fotoliul de viceprimar a anunţat public că se va regăsi în PDM, devenind preşedinta Organizaţiei Teritoriale Ungheni a acestei formaţiuni. Guzun a devenit președintele Consiliului Raional Ungheni după alegerile locale din iunie 2015.

SURSA – dosarmedia.md

Previous Post

IMPORTANT! Elevii din capitală revin treptat la școală

Next Post

Pietonii care traversează strada cu ochii în telefon vor fi amendaţi

Related Posts
Total
6
Share