Un copil de 10 ani a fost închis singur într-un apartament din Moscova timp de o săptămână

Anna Casian-Musteață

Caz incredibil la Moscova, unde un copil de 10 ani a fost închis în apartament aproape o săptămână de către mama lui. Presa rusă scrie că în locuinţă nu era electricitate şi niciun fel de mâncare, cu excepţia unui pachet de orez.Băiatul abandonat a răbdat câteva zile, apoi a început să strige şi să bată în ușă, iar un vecin l-a auzit.

“Uşa apartamentului a fost spartă în prezența mea. Erau sticle de bere goale, o mulțime de gândaci și muște şi mirosea a mucegai. Pe jos erau multe lucruri împrăştiate, unele sparte, bucăţi dintr-o canapea. Peisajul era îngrozitor, sunt șocat. Nu am mai văzut așa ceva niciodată. Condiţiile sunt groaznice, nu-mi pot închipui cum a stat copilul acolo cinci zile fără mâncare, în întuneric.”

După ce a sunat la numărul de urgenţă, vecinul i-a dat copilului de mâncare prin fereastra de la balcon. Salvatorii au dus băiatul la spital, iar medicii spun că micuţul e în afara oricărui pericol. Între timp, mama băiatului, care are 31 de ani, a fost reţinută de poliție. Jurnaliştii spun că aceasta nu are un loc de muncă şi nu se ştie unde s-a aflat în perioada în care a plecat de acasă. Femeia e cercetată acum pentru neglijenţă.

Sursa – Publika

Previous Post

IMPORTANT! Coletele cu valoare de peste 100 euro vor fi impozitate

Next Post

Situația la frontieră: În ultimele 24 de ore, în țară au intrat peste 4 mii de persoane

Related Posts
Total
9
Share