Social

Video: Un bloc din sectorul Buiucani a fost plasat în carantină

Un bloc de locuit de pe strada Alba Iulia din Chişinău a fost astăzi izolat. Măsura a fost luată după ce au fost confirmate câteva cazuri de infectare cu virusul COVID-19, la unii locatari din acest bloc.

În următoarele 14 zile, locuitorii vor fi obligați zilnic să informeze medicul de familie despre starea lor de sănătate. Pe perioada de izolare, se permite doar unui membru matur din familie să iasă, cel mult o dată pe zi, pe o durată de maxim 30 de minute, pentru a procura produse alimentare sau medicamente, la necesitate.

„Este primul caz de introducere a regimului de carantină într-un bloc de locuit în sectorul Buiucani. Este o măsură necesară pentru a preveni răspândirea virusului”, a declarat Vadim Brânzaniuc.

La nivelul Celulei de Criză a sectorului Buiucani, astăzi am luat decizia de a institui regimul de izolare pentru locuitorii blocului de locuință din str. Alba Iulia, 12. Măsura a fost luată după ce au fost confirmate câteva cazuri de infectare cu virusul COVID-19, a unir locatari din acest bloc.În următoarele 14 zile, locatarii vor fi obligați zilnic să informeze medicul de familie despre starea lor de sănătate. Pe perioada de izolare, se permite doar unui membru matur din familie să iasă, cel mult o dată pe zi, pe o durată de maxim 30 de minute, pentru a procura produse alimentare sau medicamente, la necesitate. Aveți grijă de sănătatea dvs.! Stați acasă!

Опубликовано Pretura sectorului Buiucani Суббота, 4 апреля 2020 г.

Articole asemănătoare

Incident grav în satul Hulboaca. Un taximetrist a fost agresat și tăiat cu cuțitul de doi tineri

Redacția Regional

VESTE TRISTĂ. Scriitoarea și jurnalista Valentina Tăzlăuanu s-a stins din viață

Redacția Regional

IMPORTANT pentru moldovenii cu cetățenie română! Alocațiile pentru copii se vor dubla

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....