Un bărbat din Sireți, Strășeni, reținut de oamenii legii pentru că a furat mai multe motociclete

Polițiștii din Strășeni au reținut un bărbat de 36 de ani, fiind suspectat de răpirea mijloacelor de transport, a fost reținut de polițiștii din Strășeni.

La începutul lunii mai curent, acesta a pătruns în gospodăria unui locuitor al satului Sireți din raionul Strășeni, de unde pe ascuns a răpit o motocicletă de marca „MT” și la scurt timp a abandonat-o în apropiere de satul Ratuș din raionul Criuleni.

Ulterior, la începutul lunii septembrie, bărbatul a mai răpit o motocicletă „MT”, pe care, la fel, la scurt timp a abandonat-o pe un deal din preajma localității Sireți, dar și a sustras o motocicletă „Motomax 250” în valoare de 18 000 de lei.

În urma unor măsuri speciale de investigații efectuate de polițiștii din Strășeni, bănuitul a fost depistat în pădurea din preajma localității Sireți, într-o locuință improvizată. Bărbatul este originar din același sat, fiind anunțat în urmărire penală și condamnat la doi ani privațiune de libertate pentru huliganism, iar anterior fiind condamnat pentru atac tâlhăresc la 10 ani de închisoare.

Previous Post

Trei bărbați, reținuți imediat dupa ce au furat dintr-o casă

Next Post

Dacă recunoști această femeie, anunță Poliția! Este dată în căutare!

Related Posts
Total
3
Share