Un bărbat din sectorul Botanica a încercat să sară în gol, de la etajul 7, chiar în fața fiului său de 12 ani

Felicia Croitoru

Bărbatul care a încercat să sară de la etajul 7 al unui bloc de locuințe din sectorul Botanica, a fost sedat de doctori pentru a putea fi transportat la Spitalul de Urgență, întrucât a manifestat un comportament agresiv față de personalul medical, a declarat purtătoarea de cuvânt a Institutului de Medicină Urgentă, Dorina Arsene.

Potrivit informațiilor oferite, pacientul a mărturisit medicilor că astăzi a avut două tentative de suicid. Prima oară, a încercat să se stranguleze de lustra din apartament, însă nu i-a reușit și s-a ales cu zgârieturi pe față. Apoi, a încercat să sară de la geam și a fost oprit de pompieri.Astfel toate evenimentele s-au petrecut în ochii fiului său de doar 12 ani, care beneficiază acum de consiliere psihologică specializată.

„A ajuns la Institutul de Medicina Urgentă adus de echipa 112 și avea un comportament foarte agresiv cu personalul medical, în timp ce i se făceau investigațiile, a fost sedat, pentru că era imposibil de lucrat cu el. Acum urmează sa fie internat în spital”, a menționat Dorina Arsene.

Amintim că astăzi, 27 martie 2020, poliția și toate serviciile specializate au fost alertate despre  tentativa de suicid a bărbatului care amenința că se aruncă în gol, de la geamul propriului apartament de la etajul 7 al unui bloc locativ de pe bulevardul Dacia.

Potrivit unimedia.info, la fața locului imediat s-a deplasat un echipaj al batalionului de patrulare și reacționare operativă al Direcției de Poliție Botanica, grupa operativă a Inspectoratului, salvatorii de la IGSU și un echipaj medical cu o ambulanță .

Ulterior bărbatul a fost convins să nu sară și a intrat în apartament. Din imagini se vede că acesta este scos din bloc de către medicii de la salvare, fiind așezat pe targă inconștient și cu capul bandajat.

Previous Post

Un cuplu din capitală au organizat ședință foto pentru nuntă, în plină epidemie

Next Post

Alcoolul metilic, remediu împotriva coronavirusului, ce a îmbolnăvit și a ucis sute de iranieni

Related Posts
Total
25
Share