Un bărbat din Republica Moldova aflat în Franța a fost bătut mortal, iar cadavrul acestuia a fost ascuns într-o pivniță

Redacția Regional

Un bărbat originar din Republica Moldova ar fi fost bătut până la moarte de conaționali – este ipoteza avansată de poliția din Franța. Corpul neînsuflețit al bărbatului, care fusese declarat dispărut, a fost găsit într-o pivniță.  

Corpul neînsuflețit al unui moldovean declarat anterior dispărut a fost descoperit pe 8 ianuarie în pivnița unui imobil dintr-o suburbie a Parisului (Arnouville).

Victima n-a fost identificată. Camerele de supraveghere video au fixat momentul în care bărbatul decedat a intrat în clădire, dar nu a mai ieșit din ea. „Victima a fost bătută până la moarte”, a declarat o sursă citată de publicația franceză leparisien.fr.  

Poliția franceză presupune că bărbatul a murit ca urmare a unei reglări de conturi între moldoveni. Pentru a identifica victima, autoritățile franceze au luat legătura cu Consulatul Republicii Moldova. Dispariția bărbatului a fost semnalată poliției franceze de o cunoștință a bărbatului, care a spus că respectivul lipsește de mai multe zile.

Poliția a început căutările și a găsit cadavrul în pivnița respectivului imobil care era frecventat de moldoveni. Concluzia expertizei medico-legală ar fi că bărbatul a fost lovit până a murit. Nici agresorii n-au fost identificați deocamdată. 

Previous Post

STUDIU: Persoanele care au suferit de COVID-19 au imunitate la virus timp de 5 luni

Next Post

Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante din Moldova

Related Posts
Total
7
Share