Cimișlia Social

Un bărbat din Cimișlia a fost găsit mort într-o fântână părăsită, după ce a dispărut fără urmă

Crimă înfiorătoare la Cimișlia. Un bărbat, care a dispărut în urma unor circumstanțe dubioase, a fost găsit mort într-o fântână părăsită din localitate.

În data de 9 martie, oamenii legii au primit un apel telefonic de la sora victimei, care a solicitat ajutorul organelor de poliție la stabilirea locului aflării fratelui său. Potrivit femeii, acesta a plecat de acasă în data de 7 martie și nu s-a mai întors.

În urmă verificării informației, oamenii legii au stabilit că victima a dispărut în urma unor circumstanțe dubioase, legate de altercații cu un grup de persoane, toți locuitori ai orașului Cimișlia.

În urma măsurilor speciale de investigație, oamenii legii au stabilit că victima a fost bătută în stradă de către trei indivizi, după care aceștia s-au deplasat la domiciliul unuia dintre suspecți, unde au continuat maltratarea față de victimă până acesta a decedat. Ulterior, pentru a ascunde urmele infracțiunii, indivizii au aruncat cadavrul într-o grotă, unde l-au depozitat până în data de 9 martie.

Informația a fost confirmată de către Ofițerul de presă al IP Cimișlia, Cristina Vicol.

În ziua de 9 martie suspecții au transportat corpul neînsuflețit al victimei la un șantier din orașul Cimișlia, unde l-au aruncat într-o fântână părăsită și au acoperit cadavrul cu fân.

Victima a fost descoperită în data de 19 martie.

Actualmente, suspecții au fost reținuți. Oamenii legii desfășoară acțiuni de urmărire pentru elucidarea tuturor circumstanțelor pe acest caz.

Articole asemănătoare

VIDEO: Ploaia de noaptea trecută a făcut ravagii în mai multe localități din centrul țării

Redacția Regional

IMPORTANT! În ce țări pot deja călători moldovenii și în care mai sunt restricții

Redacția Regional

DETALII NOI: Militarul care a murit azi în misiune a fost strivit între două mașini

Se încarcă....