Un bărbat decedat și trei persoane internate în spital. Iată unde a avut loc accidentul!

Un bărbat a decedat, iar alte trei persoane au fost transportate de urgențăă la spital, în urma unui accident rutier. Șoferul care se face vinovat de producerea impactului a fost reținut pentru 72 de ore.

Totul s-a întâmplat ieri, în apropiere de mănăstirea Hâncu.

Accidentul s-a produs între un microbuz de model„Mercedes Sprinter” și automobilul de model „Mitsubishi”.

IP Strășeni

Un bărbat de 42 ani conducând automobilul de model „Mitsubishi” având ca pasageri 2 bărbaţi, locuitori ai satului Stejăreni în vârstă de 29, 24 ani şi un minor de 15 ani, nu a ţinut cont de condiţiile climaterice, a ieşit pe banda cu sens opus şi s-a tamponat cu microbuzul de model „Mercedes”, condus de un bărbat de 58 ani.

În urma impactului, un tână de 29 ani, locuitor al satului Stejăreni, care era pasager în automobilului „Mitsubishi” a decedat.

Trei persoane au fost transportate de ugență la Spitalul Raional Străşeni şi Spitalul Raional Hînceşti.

În urma testării alcoolscopice cu testul „Drager” s-a constatat că în aerul expirat a conducătorului auto de model „Mitsubishi” concentraţia de alcool era de 0,63 mg/l, iar celălalt conducător auto al microbuzului de model „Mercedes” concentraţia de alcool era de 0,00 mg/l.

Cazul a fost înregistrat de către Inspectoratul de Poliţie Străşeni. Șoferul vinovat de producerea accidentului a fost reţinut pentru 72 de ore.

Sursă :

jurnal.md

Load More Related Articles
Load More In Social

Citește și

Decorat de Patriarh! Igor Dodon a primit Ordinul Cavalerilor Sfântului Mormânt

Președintele Repubicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu ÎPS Theophilos III Pat…