Un automobil a explodat în timp ce se deplasa pe strada Independenței din sectorul Botanica al Capitalei

Foto: eurotv.md

Un automobil de model Seat a explodat din mers, focul s-a ridicat atât de sus încât exista pericolul ca acesta să afecteze liniile electrice și cablurile de troleibuze

Un automobil de model Seat a ars în totalitate după ce a explodat în timp ce se deplasa pe strada Independenței din sectorul Botanica al Capitalei.

Ofițerul de presă al Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, Diana Țurcan, a declarat pentru Sputnik că, deocamdată, motivele izbucnirii incendiului nu sunt cunoscute. Circumstanțele și cauza incendiului urmează să fie cercetate și stabilite.

Din fericire, în urma exploziei nimeni nu a avut de suferit. Conducătorul auto a reușit să iasă la timp din automobilul care a ars în proporție de 80 la sută.

Explozia a izbucnit sub capota din față, în jurul orei 12.00, în timp ce mașina se deplasa pe strada Independenței spre bulevardul Dacia. Focul s-a ridicat atât de sus încât exista pericolul ca acesta să afecteze liniile electrice și cablurile de troleibuze. ”Echipele de salvare au lichidat incendiul în aproximativ 10 minute. Au fost salvate și liniile electrice, întrucât flacăra se ridicase către acestea”, a declarat ofițerul de presă al Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale.

Previous Post

Inside Martina, a Shake Shack-Like Approach to Pizza

Next Post

Bose’s Most Iconic Headphones Are On Flash Sale

Related Posts
Total
0
Share