#Coronavirus Extern

Ultimul mesaj al unei mame ucisă de coronavirus: „Nu mai pot să respir, doctorul spune să vă salut”

O femeie de 75 de ani din Italia a murit de coronavirus, dar nu înainte de a-și lua adio de la familie printr-un mesaj pe Whatsapp. Copiii femeii caută acum cenușa mamei lor, care a fost incinerată în Bergamo.

Fiul cel mare al femeii a făcut public ultimul mesaj pe care l-a primit de la mama sa înainte să moară pe patul de spital.

„- Eu mor.

– Ce spui? De ce?

– Nu mai pot respira, doctorul spune să vă salut.

– Nu renunta, te iubesc, fa-o pentru mine.

– Dar nu mai depinde de mine, mi-au dat morfină”, au fost ultimele mesaje ale italiencei în vârstă de 75 de ani.

După 10 minute de la scrierea acestor mesaje, rudele femeii a primit un telefon de la spital, prin care au fost anunțați că bătrâna era în stare gravă și că i se dă morfină. După alte 30 de minute a fost anunțat decesul.

Fiul cel mare al femeii a povestit că mama sa nu suferea de alte boli și că a început să se simtă rău la începutul lunii martie:

„Mama mea Annalisa avea 75 de ani, dar cu excepția unor probleme de cataractă, era sănătoasă. La începutul lunii martie, mama a început să aibă febră și dureri musculare. Am sunat autoritățile care ne-au spus că trebuie să o ținem acasă pentru că are o simplă gripă. Pentru că stăm foarte aproape de Bergamo ne-am dat seama că e imposibil să fie o simplă gripă, așa că tatăl meu a dus-o la spitalul din Ponte San Pietro pe mama pe data de 9 martie”, a povestit bărbatul pentru tpi.it.

Bărbatul a povestit că rezultatul testului a venit după 3 zile. Mama sa a fost diagnosticată cu COVID-19. Pe 18 martie starea femeii s-a agravat: „Respira greu și i-au pus cască de ventilare”.

Acum, familia femeii încă mai încearcă să intre în posesia cenușii. Cadavrul femeii a fost incinerat imediat după moarte într-un crematoriu din Bergamo.

Articole asemănătoare

Accident grav în Italia: Patru români, printre care un bebeluș și o fetiță de 10 ani, au decedat

Redacția Regional

Un șofer de ambulanță din Chișinău, a decedat din cauza coronavirusului

Anna Casian-Musteață

IMPORTANT pentru turiști! Când se va deschide Transfăgărășanul

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....