Ultima oră! Vladislav Kulminski a demisionat din funcția de viceprim-ministru pentru reintegrare

Viceprim-ministrul pentru Reintegrare, principalul negociator al Republicii Moldova în procesul de reglementare transnistreană, Vladislav Kulminski, și-a anunțat demisia din motive personale, se menționează într-o declarație pentru Agenția INFOTAG.

”Stimați prieteni, din motive personale am depus cererea de demisie din funcția de Vice-prim ministru pe reintegrare. Evenimentele recente din familie cer prezenta mea fizica practic non-stop, ceea ce nu-mi mai permite sa mă dedic în continuare pe deplin sarcinilor care se cuvin funcției deținute. In acest scurt timp am muncit si contribuit la asigurarea stabilității pe segmentele de care eram responsabil in timpuri deloc ușoare pentru tara noastră. Îi mulțumesc doamnei Prim-ministru, doamnei Președinte si întregii echipe pentru încredere. Rămân mereu la dispoziția colegilor pentru orice suport profesional de care va fi nevoie”, a declarat Kulminski.

Vladislav Kulminski a fost numit în funcția de viceprim-ministru pentru reintegrare în guvernul Nataliei Gavrilița pe 6 august. Anterior, a activat în cadrul structurilor ONU de reglementare a conflictelor, dar și în societatea civilă, fiind unul dintre fondatorii Institutului pentru Inițiative Strategice.

Previous Post

Lituania construiește un zid de oțel la granița cu Belarus. Acesta va ține departe migranții și refugiații

Next Post

O companie din Islanda cultivă plante modificate genetic pentru a face carne

Related Posts
Total
15
Share