ULTIMA ORĂ! Ilan Șor a rămas fără imunitate parlamentară

Deputații i-au ridicat astăzi, 23 decembrie, imunitatea parlamentară, la solicitarea procurorului general interimar, Dumitru Robu. Pentru ridicarea imunității lui Șor au votat deputații majorității PAS, și deputații PSRM de opoziție. Fracțiunea Partidului Șor nu a fost prezentă la ședința de astăzi a Parlamentului. 

Procurorul general interimar, Dumitru Robu, a depus nouă cereri pentru ridicarea imunității parlamentare a deputatului fugar Ilan Șor.

Amintim că procurorul general interimar, Dumitru Robu, a cerut ridicarea imunității parlamentare a deputatului fugar, Ilan Șor, în vederea reținerii, percheziționării, arestării și trimiterii acestuia în judecată. În solicitarea sa, Robu cere anchetarea lui Ilan Șor pe mai multe capete de acuzare, printre care și neindicarea în declarația sa de avere și interese personale proprietățile deținute de soția sa, Jasmin. 

În restul capetelor, este vorba despre escrocherie în proporții deosebit de mari, spălarea banilor în proporții deosebit de mari, crearea sau conducerea unei organizații criminale, delapidarea averii străine și abuzul de putere sau abuzul de serviciu.

SURSA – realitatea.md

Previous Post

Droguri de 1,3 milioane lei – sechestrate, iar trei persoane – reținute și puse sub învinuire pentru circulație ilegală de droguri

Next Post

Au încercat să scoată din țară bijuterii din chihlimbar! Acestea au fost confiscate

Related Posts
Total
10
Share