ULTIMA ORĂ! Igor Dodon pleacă din Parlament. CARE ESTE MOTIVUL

Socialistul Igor Dodon renunță la mandatul de deputat în Parlament. „Eu nu vad sensul să fiu în acest Parlament. Pot fi eficient în alte funcții”, a declarat cu puțin timp în urmă Dodon, în cadrul unui briefing de presă.

10 ani în urma eu am devenit președinte al PSRM, în 10 ani, noi toți împreună am asigurat practic toate victoriile politice posibile. Noi am învins de două ori la parlamentare, am asigurat votarea unui președinte de Parlament socialist, am învins în Chișinău și avem un reprezentant PSRM care conduce eficient Capitala, am învins de două ori la alegerile pentru bașcan.

În 2011, PSRM era invizibil în sondajele sociologice. Eu vreau să anunț foarte clar că PSRM rămâne una din cele mai importante forțe politice. Pe eșichierul de stânga, e cea mai puternică.

Nu este suficient să fii cel mai bun, dar cel mai important e să dai tonul schimbărilor. Am avut azi ședința executivului. Prima decizie, eu am venit cu propunerea ca la congresul PSRM asă fie introduse modificări în statul partidul ca sa fie condus de un organ colegial de conducere. Astfel, nu va exista funcția de conducere a PSRM, va fi organ executiv, care va fi condus de un secretar.

Colegii mi-au propus să rămân cel puțin președinte de onoare, dar decizia o va lua congresul.

Eu nu plec din partid, pentru a asigura revenirea socialiștilor la guvernare.

Vor fi introduse modificări în programul partidului cu accent pe interesele naționale și ale poporului. Vom pune accent nu pe geopolitică dar pe mesaje ce țin de interesul național, accentul pe valorile și interesul național”, a declarat Dodon.

Sursa – TV8

Previous Post

Trei moldoveni, prinși la Vamă cu acte false. CE RISCĂ aceștia

Next Post

DECIZIE IMPORTANTĂ! Elevii vor sta în vacanța de toamnă mai multe zile

Related Posts
Total
5
Share