#Coronavirus Social

ULTIMA ORĂ: 112 de cazuri noi de COVID-19 în Moldova. Numărul total ajunge la 864

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale vine cu date actualizate privind persoanele infectate cu noul tip de Coronavirus, după procesarea a 349 de teste.

La ziua de azi, 5 aprilie curent, în Republica Moldova au fost înregistrate 112 cazuri noi confirmate de COVID-19, dintre care 104 cu transmitere locală (Chișinău-26, Ștefan Vodă-19, Glodeni-18, Orhei-7, Fălești-5, Ialoveni-4, Transnistria-3, Ungheni-3, Cahul-2, câte 1 caz în Călărași, Căușeni, Strășeni, Telenești. ) și 8 de import (Marea Britanie-4, Italia-2, Rusia-2). Astfel, bilanțul total al persoanelor infectate ajunge la 864.

Pe parcursul zilei s-a înregistrat încă un deces a unei persoane de 56 de ani, care avea și alte boli. În total sunt înregistrate 15 decese. De asemenea, 30 de cazuri sunt tratate.

Ministerul Sănătății a lansat platforma care îți arată în timp real evoluția numărului de cazuri în Moldova. Platforma mai conține și o hartă interactivă care arată vizual repartizarea cazurilor pe regiuni. Linkul la platformă se găsește AICI.

Articole asemănătoare

ULTIMA ORĂ! 264 cazuri noi de COVID-19, înregistrate în ultimele 24 ore

Svetlana Gabură

VIDEO: Mesaje transmise de către medicii care luptă în prima linie împotriva COVID-19 persoanelor care nu cred în coronavirus

Redacția Regional

Un șofer de ambulanță din Chișinău, a decedat din cauza coronavirusului

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....